ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

Επειδή κάποιοι δεν θέλουν να τα δουν τα όσα συμβαίνουν γύρο μας , ας τους τα θυμίσουμε μήπωςκαι ανοίξουν αυτό το έρμο το ακατοίκητό τους και καταλάβουν!
Η Ελλάδα ηταν η Τρίτη Χώρα στον κόσμο παραγωγής Νικελίου,με 18.000 τόνους ετησίως, που εχθές στο χρηματηστήριο έφτασε 100.000$ ο τόνος.Η παραγωγός εταιρία Νικελίου στην Ελλάδα ηταν η ΛΑΡΚΟ.
Οι φωστήρες που το παίζουν πολιτικό σύστημα την ΕΚΛΕΙΣΑΝ!
Το κόστος παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος με λιγνίτη ,είναι 36$/Mwh, ενώ από ΑΠΕ 365$ η Mwh.Η Ελλάδα είναι πλούσια σε λιγνίτη.
Οι φωστήρες που το παίζουν πολιτικό σύστημα, εκλεισαν τις ΛΙΓΝΙΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ!
ΤΗΝ Υγεία την στείλαμε στην εντατική,αλλά δεν φτάνουν οι ΜΕΘ, δεν υπάρχει προσωπικό ,δεν περισεύουν Νοσοκομεία
Οι φωστήρες που το παίζουν πολιτικό σύστημα,ΕΚΛΕΙΣΑΝ Νοσοκομεία,εβγαλαν σε ΑΝΑΣΤΟΛΗ υγειονομικούς και ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ τους εναπομείναντες!
Το αέριο, το πετρέλαιο και η βενζίνη,εχουν μικρή αύξηση στο βαρέλι,της τάξεως του 24% (120$), μειωμένη όμως κατά 40% από το κόστος βαρελιού την εποχή των γεγονότων του κόλπου (200$).Η βενζίνη τότε 1,20 €,σήμερα 2,10 €,ενώ στην Κύπρο που προμηθεύεται από Ελλάδα 1,36 €..Η Ρωσία εξακολουθεί να τροφοδοτεί την Ευρώπη με αέριο, ενώ το πετρέλαιο θέρμανσης αυξήθηκε κατά 62%!
Οι φωστήρες που το παίζουν πολιτικό σύστημα , ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ, σε αντίθεση με όλη την Ε.Ε.
Οι τιμές στα Σ.Μ. πήραν την ανηφόρα,εγιναν απλησίαστα τα προιόντα για το ευρύ κοινό,αλλά
Οι φωστήρες που το παίζουν πολιτικό σύστημα,μας είπαν να ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ λιγότερα και να ΤΡΩΜΕ λιγότερο γιατί είμαστε παχύσαρκοι!
Προσπάθησαν να μας κρατήσουν τρομοκρατημένους,πανικόβλητους με ψέματα με παλλινωδείες ,με οικονομική εξαθλίωση,με ανεργία.
Οι φωστήρες που το παίζουν πολιτικό σύστημα όμως , πλήρωσαν αδρά τα ΜΜΕ για να μας φτωχύνουν!
ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ, τότε τρέξτε να ΣΩΘΕΙΤΕ!
ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ», να σας ΣΩΣΟΥΝ, είστε ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ
 Β.Παρασκευαιδης
Ιδρυτικό μέλος ΕΝΕΑΠ

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top