ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 26/1/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 26/1/2022

 

Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα πλήρους διάλυσης του Κράτους και την έκφραση της μεγάλης “Συγγνώμης” από ένα φερόμενο ως Πρωθυπουργό, το μόνο που έχουμε να επισημάνουμε είναι η μεγάλη προσοχή του Ελληνικού Λαού  σε αυτό που κάποιοι του ετοιμάζουν και που είναι ανάλογο με αυτό της “Μεταπολίτευσης” το1974.

Ένας  Άνθρωπος ο οποίος έχει αποδείξει έμπρακτα ότι η μόνη σκέψη που έχει στο μυαλό του είναι πως θα καταστρέψει  την Ελλάδα και τον Έλληνα,, εκδηλώνοντας το μίσος του με  κάθε τρόπο σε κάθε στιγμή, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να είναι αποτέλεσμα παραδοχής κάποιου λάθους.

Η εκτίμησή μας είναι ότι αυτοί που τον έφεραν στην Εξουσία  έχουν πλέον πειστεί ότι δεν θα μπορέσει να φέρει σε πέρας την αποστολή που ανέλαβε και θα επιχειρήσουν να βρουν διαδικασίες ύπνωσης του Ελληνικού Λαού για να συνεχίσουν την Καταστροφή του με Νέα “Κυβερνητικά Σχήματα”.

Ενδεχομένως και από κάποιους που έχουν χαρακτηριστεί από το Λαό σαν “Σοβαρές Προσωπικότητες”, ακόμα και με κάποιας μορφής “Κυβέρνησης Οικουμενικής”, Κυβέρνησης Εθνικού σκοπού κ.λ.π. με τελικό Στόχο τις πρόωρες Εκλογές, για τις οποίες ήδη πολλοί Σωτήρες συνωστίζονται.

Η Εμπειρία για μια τέτοια κίνηση υπάρχει από την περίοδο της πολυσυζητημένης “Μεταπολίτευσης” και το μόνο που χρειάζεται είναι μια μικρή προσαρμογή στις σημερινές Συνθήκες.

ΚΑΛΟΥΜΜΕ λοιπόν το ΛΑΟ να πάρει τις αποφάσεις του για την συνέχεια της ΖΩΗΣ και εμείς υποσχόμαστε ότι θα είμαστε πάντα στη διάθεσή του να τον στηρίξουμε στις όποιες αποφάσεις πάρει, γιατί :

ΜΟΝΟΝ  ΣΕ  ΑΥΤΟΝ    ΑΥΤΕΣ ΟΙ  ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ!

 

9 thoughts on “ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 26/1/2022”

  1. Κυριαζοπουλου

    Σωστή η τοποθέτηση, προτάσεις δεν υπάρχουν κι αν υπάρχουν αυτούς τους καιρούς όλοι είναι ύποπτοι… Ένα Έλληνας πνευματικός εκτός συστήματος που να αγαπάει την Ελλάδα κ τον λαό της,υπαρχει;

    1. H ENEAΠ είναι εκτός συστήματος και αν διβάσατε την Ι.Δ. μας δεν είμαστε πολιτικός φορέας, γιατί πιστεύουμε οτι το σύστημα η καταρρέει,η ανατρέπεται .Οχι πάντως εκ των εσω!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top