ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟ 13-2-2022

Ύστερα από μια συστηματική προσπάθεια ολόκληρου του Πολιτειακού Συστήματος, με εκκίνηση επίσημη, το 2010 ,να διαλύσει την Ελλάδα που έδωσε τα φώτα στις Επιστήμες και τον Πολιτισμό για 2.500 χρόνια, φθάσαμε στο επαίσχυντο σημείο  να βρισκόμαστε πλέον ,ένα βήμα πρίν την Οριστική ταπείνωση.

Την οριστική εξαφάνιση σαν Κράτος και σαν Λαός. Ποτέ δεν θα μπορούσε κανείς να φαντασθεί ότι αυτός ο Ιερός Τόπος θα γινόταν μια αποικία ακόμα και του ΠΑΚΙΣΤΑΝ και μέσω αυτού θα γινόμαστε και πάλι μετά από 200 χρόνια Επαρχία της Νέας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Ένα τρίπτυχο ( Πατρίς-Θρησκεία-Οικογέβεια),που ‘αλλες εποχές  αν ήσουν απλά ύποπτος η σε βαφτίζανε έτσι για κάποιους λόγους,  και που το ίδιο πολιτικό σύστημα είχε δημιουργήσει  ,  βρισκόσουν σε Εξωτικά Νησιά ,έρχονται σήμερα αυτοί οι ίδιοι να ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ και την ΠΑΤΡΙΔΑ και την ΘΡΗΣΚΕΙΑ και την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ σε όλο της το Μεγαλείο είναι ΕΔΩ! Το μόνο όπλο που έχει πλέον ο Λαός είναι να χρησιμοποιήσει την ΨΥΧΗ του και τιμώντας την ΙΣΤΟΡΙΑ του και τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ του να αναφωνήσει με στεντόρια φωνή ένα ακόμα ΟΧΙ μη επιτρέποντας να πραγματωθεί το ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top