ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΟΧΙ?ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ?

 

Εμείς που πρόσφατα αποφασίσαμε να παρουσιαστούμε στους Πολίτες, σαν μια Ομάδα Πολιτών και να τους απευθύνουμε κάποιες Γενικές Αρχές στις οποίες συμφωνήσαμε να παρουσιάσουμε στους Συμπατριώτες μας, το πραγματοποιήσαμε με ένα και Μοναδικό σκοπό που είναι η Σωτηρία της Πατρίδας μας και όχι η επαναφορά της Δημοκρατίας, γιατί αυτή ποτέ δεν υπήρξε, αλλά στην  «Ϊδρυσή» της. Δεν είναι τυχαίος και ο Τίτλος που δώσαμε, «ΕΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ» και αυτός αντικρύζει την ανάγκη Ομοψυχίας όλου του Λαού για να αποκτήσει τελικά και Κοινωνικό περιεχόμενο η Επανάσταση των Προγόνων μας του 1821, κάτι που ποτέ δεν υπήρξε ενώ ακόμα και η Εθνική ποτέ δεν ολοκληρώθηκε παρά μόνον όσο επιτρεπόταν κατά περιόδους από τους διάφορους «Προστάτες».

Παρουσιαστήκαμε λοιπόν με απόλυτα προσδιορισμένο Στόχο και με τα Ονόματα των Ιδρυτικών Μελών για να είναι τα πάντα στη διάθεση της έρευνας για της τεκμηριωμένης αναγκαιότητας. Αναγκαιότητας ως προς τον τελικό Στόχο και την διαδικασία επίτευξής του, και έρευνας όσον αφορά την σοβαρότητα και ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ  αυτών που απευθύνονται στο Λαό και τον καλούν σε συμπόρευση και συνεργασία.

Και αυτή η πρόσκληση δεν έχει να κάνει με την υποστήριξη  σε κάποιες  Εκλογικές διαδικασίες και στην μετάπτωση σε κάποιο Κόμμα που κάποια στιγμή θα παρουσιάσουν  προκειμένου να μπούν στη Βουλή  και  όντες αυτοί καλοί,να σας σώσουν για άλλη μια φορά από τους κακούς. Η Ιστορική διαδρομή πολλών Δεκαετιών  πιστεύουμε ότι θα σας θυμίσει και  οδηγήσει τη σκέψη σας σε πολλά «ΤΟΥΝΕΛ», και άλλα τινά τα οποία και πάντα εναλλάσσονταν….. Και λέμε Δεκαετίες για να περιορίσουμε το χρόνο και να μην σας ταξιδέψουμε από το 1821….

Αγαπητοί Συμπατριώτες και Φίλοι, αφού κάναμε  μια Γενική αναφορά, για να μην απεραντολογήσουμε, γιατί απέραντα είναι τα «ΤΟΥΝΕΛ» που διαβήκαμε, θα σταθούμε στο τελευταίο.  Σε αυτό που μπήκαμε την 6-5-2010  με το ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και την ως εκ τούτου επιβολή ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ. Μην ξεχνάμε ότι «Εκχωρείται άνευ όρων και αμετάκλητα κάθε ασυλία λόγω άσκησης Εθνικής Κυριαρχίας που υπάρχει η που θα αποκτηθεί στο Μέλλον»!

ΜΑΥΡΗ ΝΥΧΤΑ-ΜΑΥΡΟ ΤΟΥΝΕΛ και ουδείς από τους  όποιους Φύλακες αντέδρασε, ως όφειλε…. Και όχι μόνον αυτό αλλά περάσαμε και στο ύψιστο σκαλοπάτι της Εθνικής Προδοσίας  που κατά την υπογραφή του Τρίτου Μνημονίου διαβάζει ο μελετητής στο Ν.4336/14-8-2015 Φ.Ε.Κ.94Α(ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ Γ-ΣΕΛ.1014) ότι «Η Κυβέρνηση δεσμεύεται να διαλέγεται και να συμφωνεί για την εφαρμογή του παρόντος, πρίν εισαχθεί για ψήφιση στη Βουλή, με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, την Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα και την Ευρωπαική Επτροπή». Διαβάζουμε δηλαδή και την μετάπτωσή μας  και στην Επίσημη έννοια της ΚΑΤΟΧΗΣ!!!!! Και πάλι απολύτως καμία αντίδραση από κανέναν απολύτως για να μην τους αναφέρω ξεχωριστά γιατί δεν αξίζουν καν τον κόπο. Επιφυλασσόμαστε να αναφερθούν όλοι, για να τους «τιμήσουμε», απευθύνοντας την φράση «Κατηγορούμενε….. Κατηγορείσαι ότι….».

Βεβαίως σε όλη αυτή την περίοδο πραγματοποιούνταν…Εκλογές μέχρι και….. Δημοψήφισμα!!!!

Αγαπητοί Φίλοι ας καταλάβουμε ότι ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ η ΚΑΤΟΧΗ  ΔΕΝ αλλάζουν ποτέ με Εκλογικές η Νομικές διαδικασίες, τουλάχιστον αυτό μας  έχει διδάξει η Παγκόσμια Ιστορία. Αυτά τα Καθεστώτα η ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ η ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ.

Έτσι λοιπόν εμείς δεν θέλουμε να σας παρασύρουμε σε λάθος Αποφάσεις γιατί θα είναι Αποφάσεις ΖΩΗΣ και ούτε και έχουμε σαν απώτερο Στόχο να παραστήσουμε κάτι που στις συγκεκριμένες Συνθήκες είναι απλώς ΓΕΛΟΙΟ, δηλαδή τους …….Βουλευτές  είτε γιατί έχουμε έλλειμμα Προσωπικότητας, και έτσι θα την αποκτήσουμε, είτε για να  λύσουμε την αρρωστημένη φιλοχρηματία του Ανθρώπου.  ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ!

Είναι αδύνατον να περιμένεις ότι, καλοπροαίρετα έστω σκεπτόμενος, ότι θα προσφέρεις στο Κοινωνικό σύνολο και στην Πατρίδα σου τη ρημαγμένη, έστω και το ελάχιστο, συμμετέχοντας σε διαδικασία που σε καλεί ο Κατακτητής, για να εξαπατήσει ότι είναι Νόμιμος, και μάλιστα όταν παρά την Επιταγή του Συντάγματος, λέμε τώρα, περί  Ισότητας, αυτός έχει άφθονα τα «καλούδια», Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης συνεχώς, Οικονομικά Μέσα απλόχερα, μέσα ΚΑΙ από τους δικούς σου Φόρους, Αποτελέσματα που τα διαχειρίζεται μια Ιδιωτική Εταιρία και άλλα πολλά, και εσύ…..βεβαίως  ένα μεγάλο ΤΙΠΟΤΑ, εκτός από την ψυχή σου…. Πέραν όλων αυτών η Κατάσταση από πολλές πλευρές είναι τέτοια που ο χρόνος ΣΩΤΗΡΙΑΣ έχει σχεδόν μηδενιστεί.

Μετά από όλη αυτή την εξαιρετικά συνοπτική περιγραφή σαν απάντηση στο ερώτημα που πολλοί Φίλοι μας απευθύνουν «γιατί όχι στις Εκλογές» θεωρούμε αναγκαίο να απαντήσουμε και στο επόμενο ερώτημα που μας απευθύνουν και που είναι  « ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ;;».

Εμείς εκείνο που προτείνουμε με λίγα λόγιά και καθαρά είναι:

1.- Να συνειδηιτοποιήσουμε όλοι ότι είμαστε υπό ΚΑΤΟΧΗ και ο χρόνος, αν υπάρχει ακόμα, είναι   ελάχιστος.

2.- Συσπείρωση του Λαού, έξω και μακριά από Κόμματα,  με Δημοκρατικά ερεθίσματα πάντα  και έξω από Φασιστικές Λογικές, που άλλωστε δεν αρμόζουν στην Ιστορία μας και στον Πολιτισμό μας.

3.- Δημιουργία με τη υλοποίηση των πιο πάνω μιάς  Τεράστιας Ανθρώπινης Αλυσίδας που θα είναι έτοιμη να αναλάβει την διακυβέρνηση της Πατρίδας μας στη στιγμή της Ανατροπής η Κατάρρευσης του  Καθεστώτος.

4.- Τον εντοπισμό των προσώπων εκείνων που η εμπειρία του από την πολυετή παρουσία τους στη Δημόσια Ζωή, εκτιμά ότι διαθέτουν ΑΞΙΟΙΠΙΣΙΑ, ΓΝΩΣΗ, ΘΑΡΡΟΣ, προκειμένου να τους καλέσουν και να επιβάλλουν  την τοποθέτησή τους στη θέση του «Οδηγού»,  για την δημιουργία μιάς «Προσωρινής Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας» που θα δρομολογήσει την ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ με τερματικό Σταθμό την δημιουργία ΝΕΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ με ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ!

Συνιστούμε λοιπόν ΑΡΝΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ  ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΚΛΗΘΟΥΜΕ,αν αυτό θα είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα σε ενα ευνομούμενο Κράτος.αλλά αν μη τι άλλο θα εδινε την απαξίωση του κόσμου προς εκλογες απο Κατοχική Κυβέρνηση!

ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΥΤΗΣ ΣΕ ΛΑΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ  ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ!

Εμείς υποσχόμαστε ότι σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα θα είμαστε σε εγρήγορση και θα ενημερώνουμε με όσα Μέσα διαθέτουμε για την συνεχή ενημέρωσή σας για την «Ημέρα Μετά», και την κρίσιμη στιγμή, γιατί σύντομα θα έρθει, να συμπαρασταθούμε και να βοηθήσουμε με όποιον τρόπο εσείς επιλέξετε!

ΕΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!

1 thought on “ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΟΧΙ?ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ?”

  1. Αν κατέβεις σε εκλογές σε αυτό το πολιτειακό σύστημα, τότε τους νομιμοποιείς, αρα γίνεσαι και εσύ σύστημα

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top