ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΛΑΕ ΣΗΚΩ ΟΡΘΙΟΣ Ύστερα από 11 χρόνια Τυραννίας με την καταπατηση και του τελευταίου ίχνους νομιμοφάνειας με τη Γενοκτονία των Ελλήνων και το ξεπούλημα της Πατρίδας μας συνολικά, με τον Βιασμό όλων των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων φθάσαμε στήν κατάσταση που βρεθήκαμε το 1974. Τότε όλοι περιμέναμε ότι η Πτώση της ΧΟΥΝΤΑΣ ήταν ζήτημα λίγου χρόνου, αλλά χωρίς καμία προετοιμασία και Οργανωση του Λαού είχαμε αφεθεί να περιμένουμε ένα Αεροπλάνο να φέρει ένα Μεσσία που είχε πρίν λίγα χρόνια δραπετεύσει με ΠΛΑΣΤΟ ΟΝΟΜΑ!
Μόνος του λοιπόν ο ΛΑΟΣ παρατημένος και προδομένος από όλους υποτάχθηκε στά μεγάλα ψέματα της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας, που έδωσε Συνέχεια στο Καθεστώς της Δικτατορίας, χωρίς το Αμπέχωνο και τα χρυσά σειρίτια και ατέρια αλλά με Κοστούμι και Γραβάτα.. Περάσαμε λοιπόν από ολόκληρο τον Ωκεανό ης ΑΠΑΤΗΣ και φθάσαμε σήμερα στην πληρη Διάλυση αυτού του Κράτους με την υποταγή μας στο “Κοστούμι και στη Γραβάτα”. Κανένας από αυτούς που ξέραμε σαν ΘΕΣΜΟΥΣ δεν σεβάστηκε το Ρόλο του και τις υποχρεώσεις του απέναντι στό Λαό και την Πατρίδα.
Καλείται λοιπόν ο Ελληνικός Λαός να αποφασίσει αν θέλει το πέρασμα της τεράστιας και τρισχιλιόχρονης Ιστορίας του και Πολιτισμού του σε κάποια ράφια κάποιας Βιβλιοθήκης η θα απαιτήσει να την συνεχίσει με όποιον τρόπο αυτός αποφασίσει. Εμείς θα σταθούμε πλάι του να τον στηρίξουμε με ΨΥΧΗ και ΓΝΩΣΗ για να συνεχίσουμε την Ιστορία μας σαν ΕΛΕΘΕΡΟ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΠΩΣ ΠΡΩΤΟΙ ΕΜΕΙΣ ΔΙΔΑΞΑΜΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top