ΕΝΕΑΠ-ΤΟΜΕΑΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ (ΕΝ.Ε.ΑΠ.) μπροστά στον άμεσο κίνδυνο που ήδη αντιμετωπίζει ο Λαός σε μαζικούς Ηλεκτρονικούς Πλειστηριασμούς, αλλά και άλλα μεγάλα προβλήματα κατά των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αποφάσισε να προχωρήσει στη δημιουργία ΤΟΜΕΑ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΥΗΣ, με δεδομένη, δυστυχώς, τη δυσκολία που πολλοί συμπολίτες μας αναφέρουν στο να βρουν Δικηγόρους για να αναλάβουν την Δικαστική Άμυνά τους.

Ο ΤΟΜΕΑΣ αυτός σε συνεργασία με την Ιδρυτική ομάδα της ΕΝΕΑΠ, όπου είναι δυνατόν και αναγκαίο, θα αναλάβει το έργο αυτό, καλώντας τούς Δικηγόρους που σέβονται την Επιστήμη τους και τον όρκο τους να συνδράμουν και αν απαιτηθεί Νομική Παράσταση να εξαντλήσουν την δυνατότητά τους στην προσφορά τους παρέχοντας ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ των Υπηρεσιών τους. .

Υπάρχει μια ασυδοσία από τις Τράπεζες και από Φορείς οι οποίοι καταπατούν πολλές φορές τα στοιχειώδη δικαιώματα του Έλληνα πολίτη. Καθημερινά συμπολίτες μας δέχονται αφόρητες πιέσεις να ενδώσουν ή να συναινέσουν σε απαράδεκτες – καταχρηστικές πρακτικές και μεθοδεύσεις από όποιον μπορεί να το κάνει. Διαταγές πληρωμής, Κατασχέσεις, Πλειστηριασμοί, και τόσες άλλες απειλές δεχόμαστε όλοι ζώντας σε μια χώρα που θεωρητικά ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά μόνο Ευρωπαϊκή και μόνο Ένωση δεν είναι. Ο πολίτης είναι απροστάτευτος έναντι οποιουδήποτε έχει την οικονομική δύναμη να στραφεί εναντίον του.

Η χώρα μας δυστυχώς είναι ένα ξέφραγο αμπέλι και όποιος μπορεί κάνει ότι θέλει. Αποδεδειγμένα ο Έλληνας πολίτης είναι χωρίς καμία ασπίδα απέναντι σε όποιον έχει την δύναμη να ασκήσει Δικαστική πίεση εναντίον του. Έτσι λοιπόν δημιουργήσαμε αυτή την ομάδα που σκοπό έχει να ενημερώσει να συμβουλέψει, να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί για να βελτιωθεί η καθημερινότητα του καθενός μας. Εάν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα και χρειάζεστε Δικηγόρο ή Νομικό επιστήμονα τότε επικοινωνήστε με τον ΤΟΜΕΑ  μας. Αναφέρετε το πρόβλημα σας είτε δημόσια ώστε να βρείτε κι άλλους με το ίδιο πρόβλημα και να ανταλλάξετε απόψεις, ή μεμονωμένα στους κατάλληλους ανθρώπους –επιστήμονες που μπορούν να σας βοηθήσουν με τις Νομικές γνώσεις που έχουν. Δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις ούτε και σας λέμε ότι θα λυθεί το κάθε πρόβλημα μόλις το αναφέρετε στον ΤΟΜΕΑ μας. Όμως, σας λένε την γνώμη τους ειδικοί για όποιο νομικό θέμα μπορεί να έχετε. Ετσι, θα πάρετε γνώμες και απόψεις από εξειδικευμένους επιστήμονες που αυτά που θα σας πούνε ισχύουν. Μιλήστε λοιπόν για το πρόβλημά σας και ενημερωθείτε, δεν έχετε να χάσετε τίποτα.

Εμείς στην ΕΝΕΑΠ θα είμαστε δίπλα σας όπως μπορούμε.

Ο ΤΟΜΕΑΣ ( και επεκτείνεται ):

Ροδάμη Σιαμανή…………………………………….  Αττική

Λιάνα Καστρινακη………………………………….  Αττική

Μωυσής Καραμπείδης…………………………….  Β.Ελλάδα

Αθανασία Γεωργοσοπούλου…………………….  Στ.Ελλάδα – Ευβοια

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top