ΕΥΔΝΩΜΟΣΥΝΗ!

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κύριο Μητσοτάκη, διότι με τον πατριωτικό λόγο που έβγαλε στο Αμέρικα πρόσφατα,
ως λάτρης/εις της ιστορίας που είμαστε μάθαμε πάρα πολλά καινούργια πράγματα. …Νάναι καλά ο άνθρωπος.
Και βεβαίως δεν μιλάμε για το Μεσολόγγι όπου ο Αζώφ παρά την σκληρή αντίσταση του, τελικά υπέκυψε με ηρωική γονατιστή έξοδο. Αυτά είναι γνωστά πράγματα.
Μιλάμε πως μάθαμε για πράγματα/γνώσεις που δεν γνωρίζαμε και δεν είχαμε ιδέα, όπως δηλ., ότι στη μάχη του Μαραθώνα οι Πέρσες την πάτησαν σφόδρα από τους Έλληνες, διότι αυτή η άτιμη φάρα οι Έλληνες είχαν συμμαχήσει κρυφά με τους Ευρωπαίους και τους Αμερικάνους και μέσω του Cern και της ΝΑΣΑ, κατατρόπωσαν τους Πέρσες και ο Δαρείος το φυσάει και δεν κρυώνει μέχρι και σήμερα. Ο δε Φειδιππίδης από την χαρά του, βούτηξε την πόρσε του και σε χρόνο ντε τε, έφτασε στην Αθήνα για να αναγγείλει το γεγονός της νίκης διότι του ανθρώπου κατά την διάρκεια της μάχης του έσπασε το κινητό και δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει με το πεντάγωνο. Το ότι ήταν ο 1ος Μαραθωνοδρόμος, αυτά είναι παραμύθια για τους αφελείς.
Ακόμα μάθαμε πως ο Λεωνίδας με τους 300 την πάτησε στις Θερμοπύλες διότι ο αθεόφοβος ο Ξέρξης αμόλησε έναν S-300 ΠΟΥ είχε προμηθευτεί από τους Ρώσους, και η αντικατασκοπεία των Ελλήνων δεν το είχε πάρει χαμπάρι ώστε να ειδοποιήσει τον Λεωνίδα έγκαιρα. Όσο για τον προδότη τον Εφιάλτη, αυτό είναι κατασκεύασμα και φαντασιοπληξίες των ψεκασμένων για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
Όμως οι Έλληνες στην πορεία δεν έκατσαν με σταυρωμένα τα χέρια. Ήρθαν σε συνεννόηση με τους Αμερικάνους που έστειλαν δύο αεροπλανοφόρα με κάμποσα F-15 και στην μάχη της Σαλαμίνας, άλλαξαν τα φώτα στους Πέρσες, όπου την έκαναν άρον άρον.
Το ποιο σπουδαίο όμως απ΄ όλα αυτά, είναι πως οι επαναστάτες του 1821, έχοντας προμηθευτεί τα καινούργια i-phone όπου μέσω του zoom και του skype μπόρεσαν να συνεννοηθούν μεταξύ τους για την επανάσταση που έπρεπε να οργανώσουν και να ξεσηκωθούν,, διότι όπως πληροφορήθηκαν αλλά και όπως είδαν μέσω του γιου ντιούμπι, η αμερικανική επανάσταση δίδασκε στους λαούς την ελευθερία, Έχοντας λοιπόν ως πρότυπο το αμερικανικό θάρρος και τα ιδανικά των επαναστατών της Αμερικής, κατόρθωσαν να ξεσηκώσουν τους Έλληνες.
Έτσι λοιπόν και εμείς σήμερα ζούμε χάρη των Αμερικάνων που ενέπνευσαν την επανάσταση του 1821 ,σε μία δημοκρατική χώρα με αξίες και ιδανικά με μία κυβέρνηση και ένα πρωθυπουργό που σέβονται τον λαό τους όπως μας δίδαξαν οι …Αμερικάνοι που πάντα ήταν στο πλευρό μας ανιδιοτελώς.
Σπ.Καμπιώτης
ΕΥΓΜΩΜΟΣΥΝΗ
ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top