ΖΕΛΕΝΣΚΙ! ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Η ΗΡΩΑΣ?

Ο νυν ….Πρόεδρος της Ουκρανίας,που ανέλαβε την εξουσία, κατηγορώντας την ολιγαρχία για πλουτισμό εις βάρος του λαού, είναι χειρότερος από αυτούς που κατηγορούσε!

Εμφανίστηκαν λοιπον τα έγγραφα των Pandora Papers που δείχνουν υπεράκτια περιουσιακά στοιχεία που ο Zelenskiy φαίνεται να μην έχει αποκαλύψει. Η  Film Heritage, που κατείχε από κοινού με τη σύζυγό του, Olena, πρώην συγγραφέα του Kvartal 95, είναι εγγεγραμμένη στο Μπελίζ. είχε μερίδιο 25% στην Davegra, μια κυπριακή εταιρεία συμμετοχών. Η Davegra με τη σειρά της κατέχει τη Maltex Multicapital Corp, μια άγνωστη στο παρελθόν οντότητα εγγεγραμμένη στον φορολογικό παράδεισο των Βρετανικών Παρθένων Νήσων (BVI). Ο Ζελένσκι, οι αδελφοί Shefir και ο Yakovlev κατείχαν μερίδιο 25% στη Maltex (!!)

Η αποκάλυψη της οφσόρ Maltex είναι ιδιαίτερα ντροπιαστική για τον Ζελένσκι, δεδομένης της υπόσχεσής του να πατάξει όσους στέλνουν πλούτο στο εξωτερικό.

Οι ελεγκτές της ΕΕ προειδοποίησαν τον περασμένο μήνα ότι η «μεγάλη διαφθορά και η διάβρωση του κράτους» παραμένουν ευρέως διαδεδομένες στην Ουκρανία.

Μπορεί ο Ζελένσκι να κάνει πόλεμο για να καλύψει τα βρώμικα πεπραγμένα του, όπως ακριβώς έκανε ο δικτάτορας Αλίγιεφ που Αζερμπαϊτζάν. Ο οποίος δεν δίστασε να θυσιάσει δικούς τους στρατιώτες, προκαλώντας θερμό επεισόδιο στα σύνορα με την Αρμενία, όταν τα Panama Papers αποκάλυπταν τις βρώμικες δραστηριότητες του.

Μπορεί ακόμα ο Ζελένσκι να εκβιάζεται είτε από την Μεγάλη Βρετανία, είτε από την Ρωσία. Διότι και στις δύο χώρες έχει κρυμμένο πλούτο, όπως αποκαλύπτεται. Θα μπορούσε λοιπόν κατά μία θεωρία συνωμοσίας, να εξυπηρετεί τα συμφέροντα είτε της Μεγάλης Βρετανίας ή της Ρωσίας με τις ολέθριες ενέργειες του.

Έίναι λοιπον ο Ζελένσκι  ένας πολιτικός απατεώνας, πιθανότατα και οικονομικός εγκληματίας, όπως τόσοι άλλοι πολιτικοί  που αναφέρονται στην νεότερη ιστορία?

Ένας απατεώνας φοροφυγάς, η πολιτικός απατεώνας που κατηγορούσε  τους άλλους ενώ ο ίδιος έκανε τα ίδια και χειρότερα, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να χαρακτηριστεί «ήρωας».

ΠΗΓΗ: GUARDIAN

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top