ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το ότι στην Ελλάδα τα Ανθρώπινα Δικαιώματα των Ελλήνων Πολιτών μπορούν, και αυτά υπό προυποθέσεις, να γίνονται αποδεκτά απο τούς Φρουρούς της Συνταγματικής Νομιμότητας είνα γνωστό, αλλά με την προυπόθεση ότι θα αναφέρονται και θα στηρίζουν τα συμπαθή Τετράποδα, γατάκια, σκυλάκια, κουνελάκια.

Όμως εάν πρόκειται να εκδηλώσουν οι Πολίτες την στήριξή τους και την απαίτηση γιά σεβασμό των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, γιά ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΙΔΑΝΙΚΑ, με κυρίαρχο αυτό του Σεβασμού της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και της καταδίκης του ΝΑΖΙΣΜΟΥ, που τα τελευταία χρόνια απεδειξε οτι βγήκε από τη “Μήτρα” που Δεκαετίας κυοφορείτο, τότε εμφανίζεται η Ρομφαία της Τιμωρίας με την ωμή βία.

Αυτό συστηματικά γινόταν μέχρι τώρα κατά των Ελλήνων Πολιτών με την βαρβαρότητα που χρησιμοποιούσε ο Κρατικός μηχανισμός, με την εκτροφή και ανάπτυξη όχι μόνον των Θεσμικών αλλά και των Παρακρατικών Ομάδων για την καταστολή της όποιας Διαμαρτυρίας του.

Τώρα όμως η συνδρομή των Παρακρατικών Ομάδων εμπλουτίστηκε και με ΝΑΖΙ εκ του Εξωτερικού, επειδή οι Πολίτες άσκησαν το Δικαίωμα της συμπαράστασης και διαμαρτυρίας κατά των βιαιοτήτων που διαπράττουν οι ΝΑΖΙ Ουκρανοί στην Ουκρανία κατά των Ρωσόφωνων Πολιτών αλλά και των Ελλήνων που κατοικούν εκεί από το 2014 και που η Πολιτισμένη Δύση δεν είδε, δεν άκουσε και δεν έμαθε τίποτα τόσα χρόνια.

Το ζούμε λοιπόν και αυτό.

Οι Έλληνες Πολίτες απαγορευεται να διαμαρτύρονται και μάλιστα κατά του ΝΑΖΙΣΜΟΥ. Η Αστυνομία της Τάξης και Ασφάλειας των Πολιτών που είναι?

Ρωτάμε και θέλουμε απάντηση. Συνέλαβε έστω κάποιους από αυτούς που επιτέθηκαν κατά των Ελλήνων Διαδηλωτών είτε από τούς εισαγόμενους είτε από τους Μόνιμους Κατοίκους ΝΑΖΙ; Η Εισαγγελία διέταξε, έστω προανάκριση, για την Πρόκληση κατά των Ελλήνων Πολιτών;;;

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ;;;

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top