ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ

Οσοι δεν το έχετε καταλάβει, από το 2010 η Ελλάδα είναι υπό ΚΑΤΟΧΗ και οι κατακτητές έχουν τοποθετήσει τοποτηρητές που υπακούν στα κελεύσματά τους.
Τα μπόλια και οι υποχρεωτικότητες, είναι το κερασάκι στην τούρτα, που θυμίζει το ανέκδοτο με τον Χότζα, που έβαλε στο σπίτι του φτωχού με το έτσι θέλω 10 ζώα και όταν έβγαλε το ένα, ο φτωχός ήταν πανευτυχής.Ετσι και τώρα, είπαν λιγότερα μέτρα και πανυγηρίζουμε,όταν στερείται η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας!
Όχι φίλοι, εδώ γίνεται γενοκτονία,οι Έλληνες πεθαίνουν,φεύγουν, πτωχεύουν, πεινάνε ( και ακόμα δεν είδαμε τίποτα),χάνουν τα σπίτια τους ,την ιδία ώρα που οι λαθρομετανάστες περιβάλλονται με περίσσια αγάπη και θαλπωρή.Χωρίς μπόλια, χωρίς μάσκες, χωρίς υποχρεωτικότητες,με δωρεάν σπίτι,δωρεάν επιδόματα και δωρεαν ρεύμα και νερό. Όταν Υπουργός ζητά μετανάστες από Πακιστάν και Μπαγκλαντές για φτηνά εργατικά χέρια, ενώ στην Ελλάδα έχουμε 23% επίσημη ανεργία ,35% στην πραγματικότητα. Όταν μέσω της ΕΕ καταστρέψαμε την πρωτογενή και δευτερογενή μας παραγωγή προς όφελος των ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ,προκειμένου να γίνει η Ελλάδα μας μια κατεξοχήν καταναλωτική Χώρα, να αλλάξει ο πληθυσμός της με την ισλαμοποίηση που επιχειρείται και κανένας δεν μιλάει .
Εμείς λοιπον φταίμε για αυτή την κατάντια , με τις κομματικές μας εμμονές και ποτέ δεν καταλάβαμε το ύπουλο σχέδιο των ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ,που πανυγηρίζουν πίσω από την πλάτη μας ,για το σχέδιο που βρήκε υπηκόους που θα το υλοποιήσουν!
ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ.
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top