ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΛΑΚΕΣ;

• Δημ. Καιρίδης: «Η οικονομία μας είναι καλύτερη από της Γερμανίας, αλλά δεν το λέμε για να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα».
• Θεόδ. Β(ασι)λακόπουλος, «Είμαστε πλούσιος λαός, οι υγειονομικοί αντέχουν να ζουν χωρίς μισθό. Το πρόστιμο των €100 να το πάρουν από τις συντάξεις».
• Αντών. Σκυλακάκης, «Δεν θα μειώσουμε τους φόρους στα καύσιμα, γιατί οι φτωχοί και οι άνεργοι δεν έχουν αυτοκίνητο, μόνο οι πλούσιοι έχουν».
• Μάκης Βορίδης, «Υπάρχει μεγάλο διαθέσιμο εισόδημα, η έκφραση “οι άνθρωποι πεινάνε” δεν ισχύει πλέον».
– Στην Ευρώπη είμαστε πρώτοι στο δημόσιο χρέος, πρώτοι στην ανεργία, πρώτοι στους ακριβότερους φόρους καί στα ακριβότερα πρόστιμα. Έχουμε το ακριβότερο ρεύμα, το ακριβότερο καύσιμο, την ακριβότερη στέγη, την ακριβότερη τηλεφωνία ..και τους πλουσιότερους πολιτικούς!
– Είμαστε πρωταθλητές Βλακείας, θέλεις να πεις, αφού δεν ξεσηκωθήκαμε, παρά καθόμαστε και τους ακούμε για να μας εκτελούν καθημερινά.
– Καλά μας κάνουν!
– Μείναμε επανεξεταστέοι στο μάθημα «Τα δικαιώματά μας».
– Αφού είχαμε τα κλειδιά στην πόρτα του σπιτιού για να μπούμε μέσα και μας τα έκλεψαν κι αυτά όταν έφυγαν με τα χρήματα και τα υπάρχοντά μας.
– Δηλαδή, δεν μας έπιασαν μόνο στον ύπνο ως κλασσικούς προοδευτικούς βλάκες των τελευταίων 50 χρόνων της ληστρικής απατεωνιάς και μαρξιστικής μεταπολίτευσης, αλλά και φρόντισαν να μας σκοτώσουν για να σβήσουν τα ίχνη τους στον χρόνο.
– Και το σπίτι μας;– Δικό τους!
πηγή: Νίκος Πρασσάς

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top