ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ

– Το τελευταίο τρίμηνο είχαμε 6.495 αιφνίδιους θανάτους και κανείς δεν παραιτήθηκε.
– Γιατί να παραιτηθούν;
– Δεν έχεις κι άδικο…
– Είδες να παραιτηθεί κανείς στις πυρκαϊές, στις χιονοπτώσεις ή στις πλημμύρες και τους καταποντισμούς;
– Ακόμη κι ο Τσίπρας, που υπέγραψε την παράδοση της Μακεδονίας πέρυσι τέτοιο καιρό, είπε ότι «άξιζε κι ας στοίχισε την επόμενη εκλογή μας».
– Για τόσο βλάκες σας έχουν… Αυτοί χαίρονται που η απεντόμωση πέτυχε με την σιωπηλή συγκατάθεση των α(μερι)μνών.
– Ακριβώς. Κατόρθωσαν να κάνουν φυσιολογικές τις ξαφνικίτιδες και τις καρδιοπάθειες, και φοβάσαι να φτερνιστείς ή να βήξεις όταν βρίσκεσαι σε κλειστούς χώρους, μη σε πουν άρρωστο…
– Ακόμη και δικοί τους άνθρωποι τρις ή τετράκις μπολιασμενοι, τίμησαν τον σατανά που πιστεύουν, και μετοίκησαν στην κόλαση ως εθελοντές φτυαρίζοντας κάρβουνο στα καμίνια της βασανίζοντας και εκεί ψυχές.
– Δεν βλέπεις πόσα σούργελα κυκλοφορούν ακόμη με το φίμωτρο καλοκαιριάτικα;
– Αν ήξερες ότι η μάσκα συντελεί στην καθυστέρηση του εγκεφάλου, δεν θα απορούσες γιατί πηγαίνει η χώρα κατά διαόλου. Μέχρι και η σύνταξη που πλήρωσαν κάποτε για τα γεράματα, μετατράπηκε σε ρουτίνα επιδόματος τακτού τηλεοπτικού ανακοινωθέντος με ημερομηνίες απολαβής… Δηλαδή, σας κάνουν και χάρη που την δίνουν ακόμη!
Η χώρα της Λογικής σταμάτησε να παράγει λογικούς ανθρώπους μετά την ολι(στι)κή πειρατεία της ανθρώπινης νοημοσύνης. Κάτι ζωντανούς νεκρούς συναντάς στον δρόμο… Κι αν θέλεις να κάνεις το κέφι σου, απλώνεις τα χέρια με ανοικτές τις παλάμες και τους ρίχνεις σφαλιάρες δίχως να το καταλάβουν!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top