ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Σχετικά με την Δολοφονία δύο Ελλήνων και τον σοβαρό τραυματισμό άλλων δύο στο Χωριό Γρανίτσα της Ανατολικής Ουκρανίας το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών που “Υπουργός” Εξωτερικών φέρεται να είναι ο Νίκος Δένδιας εξέδωσε Ανακοινωση στη οποία αναφέρεται ότι: “Εκφράζουμε την Βαθύτατη Θλίψη μας γιά τον ΑΙΦΝΙΔΙΟ ΘΑΝΑΤΟ δύο Ομογενών και τον βαρύτατο τραυματισμό άλλων δύο στο Χωριό Γράνιτσα, το οποίοβρίσκεται πλησίον της γραμμής επαφής στήν Ανατολική Ουκρανία”.
Και σε άλλο σημείο συνεχίζει ότι: “Σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία, υπεύθυνοι της διπλής Ανθρωποκτονίας είναι τρείς Στρατιώτες του Ουκρανικού Στρατού,οι οποίοι ΣΥΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ με τούς ανωτέρω Ομογενείς γιά ασήμαντη αιτία”.
Ζητάμε από τον Κύριο Ν.Δένδια να μας ενημερώσειποιά ήταν τα αίτια του ΑΙΦΝΙΔΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, γιατί λίγο πιό κάτω μας χαρακτηρίζει τούς ΑΙΦΝΙΔΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ σαν ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ
που όμως οφείλεται σε ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΑΦΟΡΜΗ. Και ρωτάμε και πάλι ποιά ήταν αυτή η ασήμαντη αφορμή;; Δηλαδή Κύριε “ΥΠΕΞ” τα παιδιά απλά τσακωθήκανε, ίσως γιά τα μάτια κάποιας κοπελιάς;;;;
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ: Η να παρουσιάσετε με αποδεικτικά στοιχεία τον “ΚΑΥΓΑ” η να ομολογήσετε ότι ο Συντάκης της Ανακοίνωσης είναι η Πρεσβεία των Η.Π.Α. και εσείς ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ!!
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ!!!
Georgia Mavragani, Φίλιππος Λαμπράκης και 143 ακόμη
3 σχόλια
8 κοινοποιήσεις

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top