ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ

Τα τελευταία δύο χρόνια ζούμε υπό τη σκιά μιας πανδημικής βιοτρομοκρατίας:
Σε αυτό το σκηνικό πολέμου αναστείλαμε τη ζωή μας μέσω αλλεπάλληλων και αναποτελεσματικών lockdown, προκειμένου να την «προστατέψουμε». Μείναμε σπίτι με επιδόματα, με δανεικά, με ενδοοικογενειακή βία, με σωματική/ψυχική εξάντληση, χωρίς περίθαλψη στο μονοθεματικό ΕΣΥ και όταν βγήκαμε από το καβούκι, μας περίμενε η πλήρης αποδιοργάνωση των εργασιακών σχέσεων και ωραρίων, τα λουκέτα, η επισφάλεια, η ανεργία και τα υπερσύγχρονα και υπερ-οργανωμένα Εμβολιαστικά Κέντρα.
Τώρα πια που βγήκαμε «έξω» πλέον έχει προστεθεί δίπλα στον αόρατο ιογενή εχθρό, ο ορατός εσωτερικός εχθρός:
Οι ανεμβολίαστοι, ως «εγωκεντρικά» και «ανεύθυνα», «μη αλληλέγγυα» υποκείμενα που δεν δέχονται στη νέα θρησκεία τον κοσμικό αγιασμό. Το αίτημα για «συλλογική ανοσία» με πειραματικά εμβόλια αμφίβολης αποτελεσματικότητας και ασφάλειας, που ούτε οι φαρμακευτικές τους δεν εγγυώνται τη μη μετάδοση του ιού και νόσησης όσων τα προτιμήσουν, έγινε το νέο λάβαρο σταυροφορίας σε όλο το πολιτικό φάσμα.
Ο πόλεμος δεν είναι με τον ιό, και θα ήταν γελοίο να αναπαράγουμε μια τέτοια ορολογία.
Σε αυτή τη βιοτρομοκρατία αυτή τη στιγμή απειλούμαστε από έναν γνωστό και διαρκώς μεταλλασσόμενο με διάφορες μορφές ιό:
Αυτόν του ΦΑΣΙΣΜΟΥ, του ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ, των ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ, των ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΩΝ, των ΔΙΑΙΡΕΣΕΩΝ και της νεο ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ-ΕΥΓΟΝΙΚΗΣ φαντασίωσης «καθαρών ταυτοτήτων».
Ένα διαβρωμένο, σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, δείχνει τα δόντια του ,για την χειραγώγηση και την υπακοή των πολιτών, στα κελεύσματα της ΝΤΠ!
Δεν ήρθαμε τώρα από την απέναντι πλευρά, ήμασταν ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ, για να υπερασπιστούμε τις ζωές μας μέχρι να τσακίσουμε και τις τελευταίες ορέξεις της εξουσίας για τον πλήρη αφανισμό μας.
Η επόμενη ημέρα θα μας βρει έτοιμους, εκτός Ε.Ε. και με την εξουσία στα χέρια του λαού.
Έχει προγραμματιστεί κάθε βήμα, κάθε στάδιο για να ξαναγίνουμε ανεξάρτητο Κράτος που ανήκει στους πολίτες του και όχι σε κλίκες εξουσιαστών – σφετεριστών!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top