ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΠΟΥΤΙΝ

Ας κάνω σήμερα λοιπόν καθώς μπήκαμε στον Οκτώβρη μια αποτίμηση των γεγονότων της Ρωσοουκρανικής σύρραξης!
Ο Ρώσος Πρόεδρος υπέγραψε την προσάρτηση τεσσάρων περιοχών που ζήτησαν την άμεση προσχώρηση στην Ρωσία. Τώρα πλέον ο Πρόεδρος Πούτιν πετάει την μπάλα σε άλλο γήπεδο. Τι θα κάνουν οι ΗΠΑ και γενικά η Δύση και το ΝΑΤΟ; Θα κάνουν τον τσάμπα μάγκα έτσι για να μην φανεί ότι κάνουν πίσω και στην πορεία ανοίγοντας αλλά μέτωπα θα ξεχαστεί , ή θα τραβήξουν την κόντρα στα άκρα οπότε δεν συμφέρει κανέναν και ιδιαίτερα τους Αμερικανούς και γενικά τους Ευρωπαίους.
Η γνώμη μου είναι ότι θα κάνουν το πρώτο. Ο Ζελένσκι αμέσως μετά την υπογραφή Πούτιν , υπέγραψε και υπέβαλε άμεσα αίτημα προσχώρησης στο ΝΑΤΟ.
” Κάτι που έχει ως κόκκινη γραμμή ο Πούτιν. “
Υπό άλλες συνθήκες και με άλλον αντίπαλο οι ΗΠΑ και οι Ευρωπαίοι θα το είχαν κάνει άμεσα αποδεκτό. Τώρα όμως σιγή ιχθύος από τους καουμπόηδες!!!
ΙΔΩΜΕΝ.
Εδώ αξίζει το κόπο να αναφέρω ένα απόσπασμα της ομιλίας Πούτιν στο Κρεμλίνο όπου κάνει τους Δυτικούς τελείως …ΡΟΜΠΑ!
Μεταξύ άλλων λοιπόν αναφέρθηκε και σε ” πολιτισμικό ” χάσμα ανάμεσα σε Ρωσία και Δύση την οποία κατηγόρησε μέχρι και για σατανισμό.
Ενώ απευθυνόμενος στον Ρωσικό λαό του ζήτησε να φανταστεί εάν θα ήθελε αντί για πατέρας και μητέρα να τον αποκαλούν γονέα Α και γονέα Β , ενώ ρώτησε το ακροατήριο του αν πραγματικά θέλει τα παιδιά του να ” προσφέρονται ” για επεμβάσεις αλλαγής φίλου.
Μετά από όλα αυτά :
ΜΟΝΟ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ!
Υ.Γ.
Ο Κούλης δήλωσε οτι δεν θα αναγνωρίση την προσάρτηση, λες και ενδιαφέρει κανένα , εκτός απο εμάς που είμαστε στην …. ΛΑΘΟΣ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top