ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ,ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ Η…. ΕΠΙΚΟΙΣΜΟΣ?

Ένα Διαρκές πρόβλημα που βιώνουν οι Έλληνες Πολίτες σε όλη την Ελλάδα και πιο έντονα στις Ακριτικές Περιοχές, που είναι και πιο Ευάλωτες Εθνικά, και που συνεχώς μεγενθύνεται είναι ο Εποικισμός και η δημιουργία Πόλεων μέσα στις Πόλεις από παράνομα και ανεξέλεγκτα εισερχόμενους Ανθρώπους που είναι Θύματα της «Λεηλασίας του Τρίτου Κόσμου», όπως πολύ διεξοδικά περιγράφει στο Βιβλίο του με τον πιο πάνω τίτλο ο Γάλλος Φιλόσοφος Πιερ Ζαλέ. Η διαπίστωση αυτή είναι αποτέλεσμα της αδιαφορίας η και της σκόπιμης αδράνειας από μέρους των «Εξουσιαστών» προκειμένου να αλλοιώσουν την Κοινωνική συνοχή, υπηρετώντας πιστά τις Εντολές της Παγκοσμιοποίησης, έτσι ώστε σταδιακά να δημιουργηθεί μια Δεξαμενή εξαιρετικά φθηνού Ανθρώπινου δυναμικού ενώ ταυτόχρονα θα πλήξει καίρια την Κοινωνική συνοχή.

Και όλα αυτά όταν ο Ελληνικός Λαός χειμάζεται από μια Πολιτική Γενοκτονίας σε όλα τα επίπεδα, όπως χαρακτηριστικά καταγράφονται όχι μόνον από την ΕΣΤΑΤ αλλά και από τον ΟΟΣΑ και σύμφωνα με τα οποία: Στα όρια της Φτώχειας βρίσκεται το 68,3%, ενώ το εισόδημα του 12,9% βρίσκεται κάτω από το όριο της Φτώχειας και το 55,4% είναι οικονομικά ευάλωτο και ακόμα το 67% διαθέτει αποταμιεύσεις που δεν υπερβαίνουν το1/4 ¼ του εισοδηματικού ορίου της φτώχειας, δηλ. 983 ΕΥΡΩ τον χρόνο.

Συνεπώς καταγγέλλουμε στον Ελληνικό Λαό το Έγκλημα Εθνικό και Κοινωνικό που πραγματοποιείται συνεχώς από το 2010 και τον καλούμε σε διαρκή επαγρύπνηση για Αντίσταση ξεπουλήματος της Πατρίδας του και της Ζωής του, παραβιάζοντας όχι μόνον το Εσωτερικό αλλά και το Διεθνές Δίκαιο!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top