ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?

Τελικά μία ο Κούλης,μία ο Ερντογάν και ύστερα οι Γερμανοί δεν με αφήνουν να απολαύσω τις διακοπές μου!
Βγήκε πάλι ο φαιρόμενος ως Π/Θ ,να μας πεί ότι οι λαθρομετανάστες θα σώσουν το δημογραφικό πρόβλημα.
Φυσικό ήτανε αφού τους πληρώνει αδρά για να γενοβολάνε! Την Ελληνίδα και τον Ελληνα όχι μόνο δεν τους επιδοτεί, αλλά με κάθε τρόπο αφαιρεί και το υπάρχον εισόδημά τους, ώστε να μη μπορούν να επιβιώσουν οι ίδιοι, όχι να κάνουν και παιδιά!
Η μελέτη που δημοσιεύτηκε, λέει ότι το 2040 θα είμαστε 7.5 εκ Ελληνες και 7,5 εκ.λαθρομετανάστες. Μακάρι να μη ζω να δω την ισλαμοποίηση της Πατρίδας μου!
Ο Ερντογάν θέλει μέχρι και τις Οινούσσες, ενώ εμείς αποστρατικοποιούμε τα νησιά μας λίγο λίγο, με πρόσχημα την Ουκρανία,όπου μέχρι και ο Μπάιντεν είπε εχθές ότι πρέπει να εκχωρήσει το 30% του εδάφους της στην Ρωσία ,για να σταματήσει ο πόλεμος!
Ταυτόχρονα ο ΥΕΘΑ κατηγορεί τις Εν.Δυνάμεις της Χώρας για διαρροή ειδήσεων για τα οπλικά συστήματα των νησιών,που ο ίδιος αφόπλισε!
Τέλος οι Γερμανοί ,ειδοποιούν τους εγχώριους Γερμανοτσολιάδες, δηλ. όλο το πολιτικό σύστημα, ότι πρέπει να γίνουν μπροστινοί με όποιο κόστος , για να σωθούν οι υπόλοιποι!
Ο υπάρχον λαός της Ελλάδας, κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, αδιαφορεί για τα τεκταινόμενα,παραπαίει οικονομικά και φοράει μάσκα στην θάλασσα μόνος του!
Υστερα από όλα αυτά , δεν βλέπω καμία σωτηρία να υπάρχει και το μόνο πλέον που έμεινε , είναι να πατήσει ο ΠΟΥΤΙΝ κανένα κουμπί, μπας και οι επιζώντες καταλάβουν τι έκαναν μέχρι τώρα!
Βασίλης Παρασκευαίδης

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top